fbpx
Welcome to Rijal & Co. Official Website. Return to Home >

GROOM SERIES 2.0

“Elok, cantik, tiptop! Kain & fitting sgt selesa. Nampak wangi terus bakal suami saya, rasa mcm nak ajak menikah esok jgk!”  

Zahirah Zubir

Jahitan Kemas

Jahitan pada baju yang kemas dan rapi bukan sahaja membuatkan penampilan tampak lebih eksklusif dan premium malah tahan lebih lama untuk pengunaan harian atau majlis istimewa.

Tak Panas

Tampil lebih selesa dan yakin semasa majlis akad nikah dengan fabrik Premium Dull Satin yang tidak tebal dan panas.

Lebih 30+ Pilihan Sampin

Corak sampin paling terkini boleh dipilih mengikut pilihan sendiri dan mudah dipadankan dengan baju wanita dan tema pernikahan.

Zip di lengan baju amat mesra wudhu’

Ambil wudhu’ sebelum atau selepas majlis pernikahan tanpa perlu risau bahagianlengan baju basah

Potongan Slim fit berserta zip di sisi baju

Potongan Baju Melayu yang terletak pada badan dan mudah dipakai dengan fungsizip di sisi baju.

Pinggang stretchable berserta poket di seluar

Getah pinggang yang stretchable di bahagian belakang seluar untuk keselesaansepanjang majlis.

Butang Berlian Percuma berserta Poket tiada logo

Baju Melayu Nikah tampak seperti “custom-made” tanpa logo jenama di poket dada.

Zip di lengan baju amat mesra wudhu’

Potongan Slim fit berserta zip di sisi baju

Butang Berlian Percuma berserta Poket tiada logo

Pinggang stretchable berserta poket di seluar

Zip di lengan baju amat mesra wudhu’

Potongan Slim fit berserta zip di sisi baju

Butang Berlian Percuma berserta Poket tiada logo

Pinggang stretchable berserta poket di seluar

Lebih 5,000+ Pengantin telah memilih kami.

4.8 dari 5 pengguna telah merasai pengalaman yang positif memakai Groom Series.
Sebahagian dari mereka sudi berkongsi pengalaman dengan anda.
ZAHIRAH ZUBIR
Buyer
Read More
Elok, cantik, tiptop! Kain & fitting sgt selesa. Nampak wangi terus bakal suami saya, rasa mcm nak ajak menikah esok jgk!
PUTRI SAKILA
Buyer
Read More
hye asslam RIJAL&co. Maaf terlambat nak share gmbaa nikah masa pkpb hri tu.. set groom ni sngt2 slesa.. wlaupun pakai 2 lapis dlam nyaa.. tetap sejuk kain nyaa.. ❤️❤️ tq RIJAL&co
SA’EED KHALID
Buyer
Read More
Tempat yg terbaik utk dptkan baju nikah lelaki last minute & harga sepadan! Sy beli online penghantaran pun pantas. Jahitan kemas dan packaging pun nampak eksklusif. Sangat2 RECOMMEND!!!
NURKHALIDAH
Buyer
Read More
Salam, hi maaf saya lambat share gambar kawin haritu. Terima kasih untuk design kacak ni. Suami saya tak perlu auter baju sudah sebab ukuran tepat dan cantik. Thanks rijalandco ✨
IZZAT IDRIS
Buyer
Read More
Baju selesa teroks, material terbaik, seller pun awesome. Kain quality tinggi tu bila photographer suruh freestyle, buat la apa gaya pun melompat mengangkang backflip roundhouse wheelkick pun tak risau kalau-kalau seluar terkoyak ke apa. Hahaha totally recommended !
NURIZZATI RAZAK
Buyer
Read More
Alhamdulillah, I'm so happy and really satisfied with Rijal & Co's clothes. After the third time purchase, finally found the color that matches the bride's dress. The material is beautiful, comfortable and looks expensive. The seller is also very helpful and fast responsive. Thank you so much Rijal & Co. Keep it up!!!!!
ISMIYATUN SULAIMAN
Buyer
Read More
Baju sgt2 cantik dan kemas jahitannya, kualiti kain pun bagus dan bila dipakai sgt2 selesa, size sesuai dgn badan, seelok2 jer muat..handsome anak saya..
MOHAMMAD HABIBULLAH YUSOF
Buyer
Read More
Kain berkualiti dan jahitan sangat kemas. Pembungkusan item kemas/dalam keadaan baik dan penghantaran diterima dalam tempoh yang dijanjikan seperti polisi syarikat 2-3 hari bekerja.
SOLIHIN RUZI
Buyer
Read More
Excellent selection in baju melayu, with accommodating and helpful staff who give good input and aren't afraid to state their opinion on whether something looks good or not! the fabric was thick but very comfortable.3 zip make it easier to wear. Most important is the stitching was neat !
Previous
Next

3 JAMINAN & HADIAH ISTIMEWA

Pertukaran Baju 14 Hari

Jika terdapat kerosakkan, saiz baju tidak sesuai atau sebagainya, maklumkan kepada kami untuk pertukaran produk.

Harga Berpatutan

Baju Nikah dihasilkan dari fabrik Dull Satin yang lebih selesa dan sungguh berkualiti dari setiap aspek untuk kegunaan pada hari istimewa

Berkualitu TInggi

Pengalaman memakai Baju Nikah kami jauh lebih berbaloi dari pelaburan wang ringgit yang telah anda lakukan

HADIAH ISTIMEWA

Special Gift
Card

Kad ucapan juga diberikan secara percuma untuk anda nukilkan sebarang ucapan bermakna

Butang baju melayu

Butang Berlian
Ekslusif

Reka bentuk butang Baju Melayu yang tampak eksklusif sebagai pelengkap penampilan pada hari istimewa.

Front Cover Planner

Tunang dan Nikah

Planner

Rancang majlis pertunangan dan pernikahan anda dengan lebih teratur supaya majlis berjalan dengan lancar

Getah Sampin

Setiap tempahan Pakej Sultan juga akan disertakan getah sampin supaya sampin anda sentiasa terletak sepanjang majlis berlangsung

Tawaran Pakej Istimewa Groom Series 2.0

PAKEJ SULTAN

RM369
RM 249
  • Baju Melayu Groom Series
  • Sampin 99 Series
  • Butang Berlian Eksklusif
  • Kotak Ekslusif
  • PERCUMA Kad Hadiah
  • PERCUMA Planner Majlis Pertunangan & Perkahwinan
  • PERCUMA Getah Sampin
  • PERCUMA Bubble Wrapping Service
BEST SELLING

PAKEJ PUTERA

RM239
RM 179
  • Baju Melayu Groom Series 
  • Butang Berlian Eksklusif 
  • Kotak Eksklusif 
  • PERCUMA Kad Hadiah
  • PERCUMA Planner Majlis Pertunangan & Perkahwinan
  • 1x Sampin 99 Series
  • PERCUMA Getah Sampin
  • PERCUMA Bubble Wrapping Service

Soalan Lazim

Dapatkan maklumat lanjut melalui soalan lazim di bawah untuk bantu anda buat keputusan. 

Anda boleh pilih daripada 6 pilihan warna yang kami tawarkan iaitu Off White, Nude, Baby Blue, Maroon, Navy Blue dan Black.

Saiz kami bermula dari XS – XXL.

Ya. Potongan baju melayu Groom Series kami adalah slim fit. Terdapat fungsi zip di bahagian tepi baju untuk memudahkan anda memakainya.

Material yang kami gunakan untuk Baju Melayu Groom Series adalah Dull Satin. Material ini tidak terlalu nipis dan tidak terlalu tebal seperti kain Duchess. Kebiasaanya, pelanggan-pelanggan kami sebelum ini akan mengenakan inner putih di bahagian dalam baju.

Untuk anda yang membuat tempahan Pakej Sultan, pihak kami akan menghubungi andamelalui Whatsapp atau E-mel untuk mengesahkan pilihan sampin selepas pembelian di buat.

 

Untuk koleksi sampin anda boleh memilih di https://rijalandco.com/product-category/series/99-series/ dan maklumkan pada team kami semasa dihubungi.

Kami akan proses order dalam masa 1-2 hari bekerja selepas menerima tempahan.

Jangan risau. Kami mempunyai polisi yang membenarkan pelanggan menukar produk dalam tempoh 3 hari selepas anda menerima produk tersebut. Walau bagaimanapun, refund atau pengembalian wang adalah tidak dibenarkan. Untuk info lanjut, sila rujuk Return Policy Kami
Ya. Stok adalah ready stock. Sila rujuk soalan 6 mengenai penghantaran.
Model di dalam gambar memakai baju bersaiz M. Berat model adalah 70 kg dan tinggi 180 cm.