fbpx
Welcome to Rijal & Co. Official Website. Return to Home >

GROOM SERIES 2.0

“Satu kelainan baru dari local brand untuk keluarkan kemeja time musim raya! Good job Rijal&Co. untuk first collection kemeja. Memang worth it sangat!”

Muhammad Aiman, Selangor

Jaminan Kami Untuk Anda

Komitmen kami untuk kepuasan dan keselesaan anda.

JAHITAN KEMAS

Jahitan pada baju yang kemas dan rapi bukan sahaja membuatkan penampilan tampak lebih eksklusif dan premium malah tahan lebih lama untuk pengunaan harian atau majlis istimewa.

Stitching

MATERIAL BERKUALITI TINGGI

Tampil lebih selesa dan yakin ketika hari perayaan ataupun untuk kegunaan harian dengan material Cotton Linen yang tidak tebal dan panas.

Fabric

PENGEPOSAN PANTAS

Kami akan proses tempahan anda dalam masa kurang 48 jam sebelum diserahkan kepada pihak kurier.

7 Days

POLISI PENUKARAN 7 HARI

Sekiranya anda mengalami sebarang isu dengan item dalam tempoh 7 hari dari penerimaan tempahan, hubungi kami.

Affordable

HARGA BERPATUTAN

Anda akan mendapati bahawa nilai yang dibayar untuk setiap tempahan adalah sangat berpatutan dengan kualiti produk yang bakal anda terima.

Affordable
Material Cotton Linen

01

Material Cotton Linen

Mudah digosok dan tidak panas apabila dipakai oleh pelbagai lapisan umur.

Comfortable Fit

02

Potongan Comfortable Fit (Com-Fit)

Bergerak dengan lebih selesa ketika memakai Enrique Shirt dengan potongan Com-Fit.

Poket di Bahagian Dada

03

Poket di Bahagian Dada

Maksimakan poket di bahagian dada Enrique Shirt untuk penyimpanan barang berharga atau peribadi yang kecil.

5 Warna untuk Menceriakan Raya Anda

Pilihan warna trending dan terkini untuk Aidilfitri yang meriah tahun ini.

Black
Lavender Purple
Navy Blue
Nude
White

Dipercayai oleh Lebih 25,000+ Pelanggan Sejak 2017

4.9 daripada 5 pengguna memberikan maklum balas positif terhadap produk kami. Kami kongsikan pengalaman mereka untuk membantu anda membuat keputusan sebelum membeli.

SA’EED KHALID
Buyer
Read More
Saya beli online penghantaran pun pantas. Jahitan kemas dan packaging pun nampak eksklusif. Sangat2 RECOMMEND!!!
ISMIYATUN SULAIMAN
Buyer
Read More
Baju sangat2 cantik dan kemas jahitannya, kualiti kain pun bagus dan bila dipakai sgt2 selesa, size sesuai dengan badan, seelok2 jer muat. Handsome anak saya!
MOHAMMAD HABIBULLAH YUSOF
Buyer
Read More
Kain berkualiti dan jahitan sangat kemas. Pembungkusan item kemas/dalam keadaan baik dan penghantaran diterima dalam tempoh yang dijanjikan seperti polisi syarikat 2-3 hari bekerja.
SOLIHIN RUZI
Buyer
Read More
Excellent selection in baju melayu, with accommodating and helpful staff who give good input and aren't afraid to state their opinion on whether something looks good or not! the fabric was thick but very comfortable.3 zip make it easier to wear. Most important is the stitching was neat !
NOOR RAZIDDA
Buyer
Read More
Assalamualaikum. Terbaik packaging baik! Ukuran baju pun elok. Thank you tolong ukurkan dengan baik. Next year InsyaAllah boleh beli dengan Rijal & Co. lagi!
MAIZATUL FARAH
Buyer
Read More
Baju dah sampai. Ayah saya suka sangat! Size pun elok dengan badan dia. Cantik just nice! Very satisfied! Thank you Rijal & Co.
MUHAMMAD AFIF
Buyer
Read More
Puas hati dengan kualiti baju dan servis yang diberikan. Glad to deal with you guys. Thank you so much for the service. Saya bagi 5 Star!
Previous
Next

Nikmati Hadiah Istimewa & Tawaran Khas untuk
Koleksi #RijalRaya2024

Tawaran istimewa untuk memastikan setiap pembelian anda bersama kami berbaloi-baloi.

Free Sampul Hadiah Percuma #1

Sampul Raya Edisi Terhad

Pemberian duit raya tahun ini lebih bermakna dengan Sampul Raya #RijalRaya2024 Edisi Terhad kami.

Diskaun pembelian Diskaun

Diskaun untuk Setiap Pembelian

Dapatkan diskaun sehingga RM 20.00 untuk setiap pembelian Enrique Shirt bagi kategori dewasa dan kanak-kanak.

Tawaran Atome Tawaran

Beli Dulu, Bayar Kemudian

Tidak perlu bayar sekaligus ketika membuat tempahan. Bayar 3 kali dengan pelan ansuran mudah dan patuh Shariah daripada Atome.

Jom Pilih Baju Raya Anda Sekarang

Pilih pakej yang tersedia dibawah mengikut pilihan anda dan pilih warna serta saiz.

Pakej Ayah & Anak

RM

188

(NP : RM208)

Pakej Dewasa

RM

109

(NP : RM119)

Pakej Kanak-Kanak

RM

79

(NP : RM89)

Bayangan Pagi Raya Anda di Aidilfitri Ini!

Pagi raya anda akan lebih indah dan ceria dengan koleksi #RijalRaya2024

Dewasa
Ayah dan Anak peluk
Anak tengah senyum
Anak tengah senyum
Anak and Ayah tengah senyum
Anak posing tak tengok camera
Ayah tengah duduk Anak berdiri
Ayah pegang Anak
Ayah tengah duduk atas sofa

Soalan Lazim

Dapatkan maklumat lanjut melalui soalan lazim di bawah untuk bantu anda buat keputusan. 

 Kesemua koleksi Enrique Shirt adalah “Ready Stock”.

Pengeposan akan dibuat dalam masa 1-2 hari bekerja setelah tempahan dibuat.

Bagi koleksi Enrique Shirt #RijalRaya2024 kami menyediakan 5 pilihan warna untuk anda

Untuk dewasa, anda boleh membuat pilihan saiz XS – XXL. Manakala bagi kanak-kanak, anda boleh membuat pilihan bermula 2 tahun -11 tahun.

Jenis potongan Malique ini ialah Comfortable Fit.

Model Dewasa (Berat 77 kg & Tinggi 185 cm) memakai Kurta Malique saiz L.

Model kanak-kanak (Berat 25 kg & Tinggi 126 cm) memakai Kurta Malique saiz 8/9.

Setelah menerima barang anda, anda mempunyai tempoh masa selama tujuh (7) hari untuk membuat penukaran barang.

 Material yang digunakan untuk Enrique Shirt ialah Cotton Linen. Materialnya tidak panas, mudah digosok dan tidak mudah berkedut.

Signup as our subscriber and stand a chance to win our shopping voucher*Terms & Conditions applied *Min. Purchase RM 179.00
Try Your Luck